Některá oprávnění (zobrazení bližších detailů, prohlížení statusů, přidání uživatele do oblíbených, zasílání zpráv a vytváření profilů) jsou přístupná pouze přihlášeným uživatelům. Pro využití všech našich služeb se zdarma zaregistrujete anebo přihlašte.
Reklama
Práce v erotice
Doporučujeme

Nápověda

Často kladené otázky a odpovědi na ně

OTÁZKA: Je tato seznamka zdarma?
ODPOVĚĎ: Ano, registrace na serveru Sally.cz je zcela zdarma, a to pro muže, ženy i páry. Nicméně, ve snaze odlišit placené erotické služby či nezávazný sex za "finanční odměnu", mohou být některé účty osob poskytujících erotické služby správcem serveru označeny jako tzv. profi účty, pozastaveny, smazány či jinak upraveny. Profily osob nabízejících erotické služby mohou být navázany na další inzertní služby, které jsou zpoplatněny odděleně od účtu na Sally.cz.

OTÁZKA: Proč je můj inzerát zpoplatněn částkou 40,- korun za odeslání nějaké potvrzovací SMS?
ODPOVĚĎ: Rubrika inzeráty je zcela samostatnou sekcí seznamky Sally.cz a je určena pro okamžitou inzerci. Zatímco plnohodnotná registrace na serveru a vytvoření uživatelského profilu umožňuje využívání nejrůznějších funkcí jakými jsou hledání ideálního protějšku, statusy, konverzace, možnost přidávat více fotografií a další, rubrika inzeráty je určena pouze pro inzeráty.

OTÁZKA: Jak se můj profil dostane na první stránku do sekce Top Profily a jak dlouho tam vydrží?
ODPOVĚĎ: Svůj profil můžete tzv. TOPovat prostřednictvím SMS zprávy, jejíž formát naleznete po přihlášení na stránce svého profilu. Profily na hlavní stránce se řadí podle počtu došlých SMS, počty se vynulují každý den v časných ranních hodinách.

OTÁZKA: Právě jsem si vytvořil(a) nový účet na Sally.cz, ale nepřišel mi potvrzující e-mail, co mám dělat?
ODPOVĚĎ: V první řadě nedělejte nic a vyčkejte. Ve druhé řadě rovněž nedělejte nic a ještě chvíli vyčkejte, doručení e-mailu může nějakou dobu trvat. Pokud vám e-mail nedorazí ani po několika minutách, zkontrolujte pečlivě došlou poštu, spam a jink adresáře, případně se ujistěte, v že v nastavení vašeho mailserveru nedochází k blokování došlé pošty. Pokud ani tato procedura nepomůže a ani po dalších minutách e-mail nedorazí, využijte možnosti zaslání zapomenutého hesla k účtu v pravém horním rohu stránky a opakujte postup uvedený výše. Pokud ani tyto kroky nepomohou, kontaktujte nás na e-mailové adrese webmaster@sally.cz z e-mailu použitého při vaší registraci. V e-mailové žádosti uveďte vedle vašeho emailu i vámi zaregistrované uživatelské jméno.

OTÁZKA: Aktivoval(a) jsem si uživatelský účet, ale můj profil se chová divně. Nemůžu psát zprávy a když se na profil podívám bez přihlášení, některé údaje nejsou vidět?
ODPOVĚĎ: Po potvrzení platné e-mailové adresy se každý nový účet nachází v přechodném "ochranném období", které slouží pro precizní úpravu a nastavení vašeho profilu. Všechny údaje týkající se vašeho profilu můžete upravovat stejně jako přidávat či odebírat ilustrační fotografie. Veškeré vámi provedené úpravy se pak projeví poté, co bude profil plně aktivován (zbývající čas do plné aktivace je zobrazen po přihlášení v pravém horním rohu stránky).

OTÁZKA: Dá se účet nějak plně aktivovat jinak než automaticky po 24 hodinách od registrace?
ODPOVĚĎ: Ano, tato možnost existuje, ale není ani nutná, ani povinná. Pokud chcete urychlit proces plné aktivace, zobrazovat ostatním uživatelům všechny své údaje, psát zprávy a statusy, můžete pro okamžitou aktivaci použít SMS zprávu ve tvaru SA REG UZIVATELSKEJMENO. Návod na odeslání této SMS naleznete po přihlášení v sekci nastavení. Mějte, prosíme, na paměti, že prostřednictvím SMS lze plně aktivovat pouze aktivní účty, jejichž autenticita byla potvrzena prostřednictvím odkazu v registračním e-mailu. Provozovatel serveru Sally.cz si rovněž vyhrazuje právo znemožnit registraci, aktivaci, plnou aktivaci či zpětně odstranit již plně aktivní uživatelské účty, a to i bez udání důvodu.

OTÁZKA: Jak můžu smazat svůj účet?
ODPOVĚĎ: Účet můžete označit pro smazání v sekci nastavení tlačítkem "Smazat profil". Takto označené profily jsou mazány automaticky během pravidelné noční údržby databáze. Do doby, než bude účet trvale odstraněn, můžete takto naplánované smazání kdykoli zrušit, rovněž v sekci nastavení. Tlačítkem "Zrušit naplánované odstranění".

OTÁZKA: V sekci konverzace mi zmizely zprávy a některé konverzace zmizely úplně? Co to má znamenat?
ODPOVĚĎ: Veškeré přijaté i odeslané zprávy starší 30 dnů byly přesunuty do archivu konverazací, kde s nimi můžete pracovat stejně jako s aktivními zprávami. Pro odesílání zpráv však musíte vždy přepnout do módu zpráv aktivních či zvolit volbu "konverzace" z některé ze stránek detailů uživatele, kterému chcete zprávu odeslat.

Máte nám co říct?
Pokud si myslíte, že vaše připomínky nebyly vyslyšeny anebo že něco nefunguje jak má, napište nám na adresu webmaster@sally.cz.